Україна і світ

Не обійшлося без росіян: Spotify назвав найпопулярніші пісні в Україні


Популярний музичний сервіс Spotify опублікував топ найпопулярніших пісень в Україні. Несподівано, на першому місці опинився російський виконавець.

Spotify назвав найпопулярніші пісні в Україні

Так, сервіс щотижня оновлює дані про найпопулярніші пісні, які прослуховували українці. Станом на 3 вересня, на першому місці опинився російський виконавець із Кемерово – fallen7777angel.

За тиждень його трек прослухали майже 220 тис. разів. Для порівняння, на другому місці пісня Біллі Айліш і Charli xcx – трек Guess featuring Billie Eilish прослухали всього 155 тис. разів.

Зараз дивляться
Spotify

Фото: Spotify

Важливо зазначити, що Spotify також бере статистику з тимчасово окупованих територій України – цілком можливо, що виконавця з РФ слухали саме росіяни з Донбасу або Криму.

При цьому, компанія Spotify покинула ринок Росії ще у квітні 2022 року.

У топі також опинилися пісні російського виконавця Big Baby Tape, а також українських артистів – Наді Дорофєєвої, Монатіка, Wellboy, Parfeniuk та інших.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Іноді музика допомагає і боротися з росіянами – наприклад, нещодавно Jerry Heil присвятила нову пісню незаконно депортованим до РФ українським дітям. Артистка закликала не мовчати, адже ворог хоче вкрасти наше майбутнє.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 17:56:32