Україна і світ

Наталія Татарінцева показала зміни в собі

Тренерка Наталія Татарінцева, яка нещодавно вперше стала мамою, регулярно звітує перед своїми підписницями, як просувається її повернення у форму, що вона мала до вагітності та пологів.

Наталія відверто ділиться власним досвідом на шляху материнства, що знаходить жвавий відгук у шанувальниць, які засипають її різними питаннями.

Як Наталія Татарінцева відновлюється після пологів

Раніше інфлюенсерка розповідала, що під час вагітності її вага збільшилася на 15 кг. Наталія зауважила, що на 19 день після появи Лелі ще має набряк на животі, а важить зараз 58,5 кг.

Зараз дивляться

– Тіло трансформується маленькими кроками. Набряк на животі відчувається як великий синець, особливо над швом (де, до речі, зберігається невеликий валик і думаю над ним треба буде попрацювати апаратно), ноги ще не в ідеальному тонусі, але вже менше дряблості завдяки вправам та додатковому догляду, – підсумувала Татарінцева.

Фото: Наталія Татарінцева/Instagram

Донька зіркового подружжя Наталії Татарінцевої та Євгена Кота зʼявилася на світ 10 липня. Пара ділилася, що перейми тривали 14 годин, врешті було прийнято рішення робити кесарів розтин.

Тренерка переконана, що довіритися лікарю було правильним рішенням, адже маля народилося здоровим, а це – найголовніше.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-29 18:09:07