Україна і світ

Надія Хільська розповіла про ставлення до ухилянтів

Акторка Надія Хільська, яка втратила на війні чоловіка, актора Олексія Хільського, в ексклюзивному інтервʼю Фактам ICTV розповіла про своє ставлення до ухилянтів. Вона зауважила, що намагається не засуджувати, але деякі з випадків засмучують та обурюють.

Надія Хільська про ухилянтів

На думку зірки серіалу Виклик на ICTV2 воювати здатен не кожен, але низьких вчинків вона не розуміє.

– Боятися – це нормально, мій чоловік теж боявся, але треба ж бути гідним навіть самого себе. Знову ж таки, я не засуджую, мені просто дуже шкода, що ми живемо зараз не в час, коли кожен робить все можливе для нашої країни, – прокоментувала Надія.

Фото з особистого архіву Надії Хільської

Чоловік акторки Олексій Хільський став на захист України від початку повномасштабного вторгнення. Його життя обірвалося в бою у серпні 2023 року. Тому Надії дуже прикро стикатися з хамським ставленням з боку чоловіків, що намагаються усіма силами уникнути походу до ТЦК.

Зараз дивляться

– В тилу є багато чоловіків, які грубіянять і ображають жінок, чиї чоловіки загинули на війні. І ти елементарно не можеш прийти й пожалітися йому. І ось вони живуть – ті, кого мій захищав, а його вже немає, – поділилася акторка.

Надія Хільська нагадала, що військові, які першими пішли боронити країну, не можуть перепочити та побачитися із рідними. Тому переконана, що свіжі сили не просто потрібні, а

– Мені дуже шкода, що зараз через відсутність свіжих сил хлопці третій рік на передовій. Це просто шок і якесь нелюдське ставлення до наших воїнів. Вони ж не вічні, їх не стає у прямому та переносному сенсах. Вони не вивозять, не вивозять їхні дружини, – резюмувала знаменитість.

Повну версію інтервʼю з акторкою Надією Хільською читайте на нашому сайті.

Фото: Надія Хільська

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 17:01:15

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин