Суспільне мовлення

На Львівщині викрили чоловіків, які торгували електронними сигаретами без акцизу

На Львівщині детективи територіального управління Бюро економічної безпеки викрили групу осіб, які продавали електронні сигарети без акцизних марок. Під час обшуків у фігурантів вилучили товар на понад 13 мільйонів гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Бюро економічної безпеки.

За даними слідства, чоловіки продавали на Львівщині одноразові та багаторазові електронні сигарети без марок акцизного податку, рідини та компоненти до них.

У пресслужбі Львівської обласної прокуратури повідомили, що схему організував мешканець Львова. До неї він залучив трьох своїх знайомих.

“Обвинувачені реалізовували товар оптом та у роздріб у Львові, а також на території України. З метою маскування такої діяльності, наявна необлікована продукція збувалась на ряду з ліцензованою”, — йдеться у повідомленні.

Під час обшуків виявили й вилучили майже 5500 пачок електронних сигарет та понад 8000 одиниць товару без марок акцизного податку. На продукцію наклали арешт.

Трьом виконавцям повідомили про підозру за незаконне придбання, зберігання, транспортування та збут підакцизних товарів. Організатору групи повідомили про підозру за незаконне придбання, зберігання, транспортування та збут підакцизних товарів та незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Обвинувальний акт скерували до суд


Джерело: Суспільне мовлення України