Суспільне мовлення

На Львівщині рятувальники витягнули із замету автобус з 60 дітьми

Вночі, 2 грудня, рятувальники витягнули із замету автобус, який віз групу з 60 дітей. Вони поверталися із туристичної мандрівки.

Як повідомили на Facebook-сторінці ГУ ДСНС Львівщини, близько 2 години ночі до рятувальників надійшло повідомлення, що поблизу села Бердихів Яворівського району на трасі застряг автобус “Van Hool”. Унаслідок складних погодних умов дорогу засипало снігом. В автобусі перебувало 60 дітей та шестеро дорослих, які повертались з туристичної мандрівки.

“Пожежно-рятувальним відділенням Новояворівська за допомогою буксирувального тросу проводилися роботи по буксируванню автобуса. Після чого автобус продовжив свій рух”, — йдеться у повідомленні.

За даними поліції, через складні погодні умови на Львівщині зросла кількість ДТП. Екіпажі секторів реагування патрульної поліції, поліцейські офіцери громад, співробітники різних підрозділів перебувають на місцях, де ускладнені дорожні умови, та допомагають водіям і пасажирам. Водіїв закликають особливо уважно ставитись до керування авто.

“Ретельно виконуйте вимоги правил дорожнього руху. Не перевищуйте безпечну та дозволену швидкість руху, акуратно маневруйте та завчасно вмикайте сигнали повороту при зміні напрямку руху. Особливо уважними будьте, наближаючись до регульованих перехресть, пішохідних переходів та до дитячих установ”, — нагадують у пресслужбі поліції.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Водіїв, які не впевнені в справності свого автомобіля або у своїх водійських навичках, закликають утриматись від поїздок. Також керманичів закликають не виїжджати без потреби.


Джерело: Суспільне мовлення України