Україна і світ

Михайло Мудрик привітав Віолетту Грачову з днем народження – фото

Вінгер лондонського Челсі та збірної України Михайло Мудрик ймовірно привітав російську модель Віолетту Грачову з її днем народження.

23-річному Мудрику вже кілька місяців приписують роман з представницею держави-агресора, яка майже на вісім років старша за футболіста національної збірної України.

Мудрик надіслав Грачовій квіти у Москву

Росіянка Віолетта Грачова поділилася у сторіс в Instagram великою кількістю троянд, які їй надіслав, ймовірно, Михайло. На фото можна розгледіти записку англійською: З днем народження, моє кохання. MM.

Зараз дивляться

Деякі ЗМІ зазначають, що Грачова зараз перебуває у Москві.

Сам Михайло не афішував своє особисте життя та можливі стосунки з Грачовою. Однак він підписаний на сторінку росіянки та вподобує час від часу її публікації.

У соціальних мережах українці негативно сприйняли новину про можливе надсилання квітів у Москву футболістом збірної України.

Дійшло навіть до того, що один із журналістів запитав у середу на пресконференції, на якій були присутні футболісти Володимир Бражко та Руслан Маліновський, щодо інформації про нібито надсилання Мудриком квітів дівчині до Москви.

Відповісти вирішив Маліновський, який сказав, що не володіє інформацією та не може відповісти на питання: тому що не знаю, правда це чи ні. Те, що можуть писати, це не завжди правда.

Щодо Віолетти Грачової, то відомо, що вона 1993 року народження. Жінка вже була у стосунках з футболістами, зокрема зустрічалася з норвежцем Матіасом Норманом, який тоді виступав в російському чемпіонаті.

Фото: Getty Images, Instagram/violetta.bert

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 18:36:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин