Україна і світ

Місце на цвинтарі біля Мерилін Монро продали на аукціоні

Місце на цвинтарі неподалік кінозірки Мерилін Монро продали на аукціоні. Його придбав палкий шанувальник ікони Голлівуду, що “мріяв” бути поруч із нею.

Локація у мавзолеї знаходиться на один ряд вище і на чотири зліва від поховання знаменитості на кладовищі Лос-Анджелеса.

За скільки продали місце на цвинтарі поруч з Мерилін Монро

Остаточна ціна виявилася нижчою за оцінювальну. В аукціонному домі Julien’s Auctions розраховували отримати за цей лот $200-400 тис., проте склеп пішов з молотка за $195 тис.

Зараз дивляться

Таку суму за можливість бути неподалік Монро віддав технологічний інвестор з Беверлі-Гіллз Ентоні Джабін. Неподалік від цієї локації також розташоване місце останнього прихистку засновника Playboy Г’ю Гефнера. Він придбав його у 1992 році.

Окрім ділянки Джабін придбав купальний костюм, який колись належав Мерилін Монро, а ще старе ліжко Хефнера.

Шанувальники акторки, яка померла в 1962 році та назавжди залишилася 36-річною, регулярно відвідують її могилу. Навіть після своєї смерти зірка продовжує залишатися персоною, якою захоплюються.

Мерилін Монро знялася у кількох визначних голлівудських стрічках своєї епохи, включно з Джентльмени віддають перевагу білявкам, Сверблячка сьомого року, У джазі тільки дівчата і Як вийти заміж за мільйонера.

Інші лоти аукціонного дому Julien’s Auctions

Серед інших помітних предметів, проданих на аукціоні, була рожева шовкова сукня Pucci, що належала Монро. Вона пішла з молотка за $325 тис.

Використана помада Elizabeth Arden, що належала актрисі обійшлася покупцю у $65 тис.

Серед проданих речей Гефнера – один з його фірмових піджаків для куріння, що пішов за $13 тис. у комплекті з парою його капців, піжамою і люлькою. Також були продані картини, які колись висіли в штаб-квартирі Playboy.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-03 19:55:26