Україна і світ

Міс Україна Всесвіт 2022 Вікторія Апанасенко народила первістка – ім’я малюка


Міс Україна Всесвіт 2022 Вікторія Апанасенко народила первістка. Радісною новиною поділився чоловік моделі, заступник міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександр Борняков.

Вікторія Апанасенко вперше стала мамою

У Вікторії та Олександра народилася донечка, яку назвали Емілією. Новоспечений татусь опублікував фото з малечею на руках, однак обличчя дівчинки він закрив смайликом.

– Кохана, дякую тобі шалено за доньку. Еміліє, доню, ми з твоєю мамою на тебе дуже чекали. З моменту появи ти робиш нас обох щасливими. І будеш робити це весь цей час, що нам залишився. Дуже хочу, щоб ти прочитала, коли подорослішаєш, цей допис і подивилася на нас, бо такий вигляд мають щасливі люди, – написав Олександр у Facebook.

Зараз дивляться

Сама ж Вікторія поки не виходила на зв’язок із підписниками та не повідомляла про поповнення в сім’ї. Про свою вагітність Апанасенко розповіла лише кілька днів тому, тоді модель показала фото з кругленьким животиком.

Відомо, що Борняков та Апанасенко одружилися 23 березня 2023 року. Довгий час модель тримала в секреті особистість свого чоловіка. Лише через рік офіційного шлюбу Вікторія вирішила показати, хто є її обранцем.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олександр Борняков

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 12:13:47