Львівський портал

Мешканець Львівщини пропонував прикордоннику 14 тисяч доларів, щоб втекти за кордон

Служба безпеки України викрила чоловіка, який намагався підкупити прикордонника аби безперешкодно потрапити до Євросоюзу. Про це повідомили в СБУ Львівщини.

Мова йде про 29-річного мешканця регіону, який  організував план втечі для себе та свого товариша. Зловмисники намагались виїхати до ЄС через пункт пропуску «Шегині», що на Львівщині.

Аби втекти з України фігурант спонукав прикордонника, щоб той за 14 тисяч доларів США допоміг їм безперешкодно перетнути кордон. Проте правоохоронці затримали його «на гарячому» в порядку ст. 208 КПК України під час передачі частини хабаря 9 тисяч доларів США.

Затриманому вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369  Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Триває слідство для оголошення фігуранту додаткової підозри за ч.3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) КК України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-03-18 10:32:38