Україна і світ

Melovin розповів про свій раціон на тлі цукрового діабету

Український співак Melovin розповів про особливості харчування з діагностованим цукровим діабетом. Артист зазначив, що харчування повністю змінилося, і в ньому тепер набагато більше овочів.

Melovin розповів про раціон на тлі цукрового діабету: що їсть артист

У своєму новому відео Питання-відповідь музикант вирішив порушити тему раціону, оскільки про це його запитують фанати.

– Мені іноді лікар каже: Можеш ще щось з’їсти, але не забудь про прийом медикаментів. У мене медикаментозне лікування цукрового діабету, – почав свою думку артист.

Melovin зазначив, що дізнався про хворобу близько року тому, хоч і розповів про це фанатам понад два місяці тому. Артист додав, що харчування сильно змінилося – у раціоні з’явилося набагато більше овочів.

Зараз дивляться

– Не їм картоплю, буряк варений, а я йог дуже люблю. Але є альтернатива – не можна їсти картоплю, вибирай батат. Не можна складні вуглеводи – їж прості. У моєму раціоні продукти з низьким глікемічним індексом. Тому мінус 17 кг уже зараз, при цьому я почуваюся класно, більш продуктивним і емоційно стабільнішим, – підсумував Melovin.

Нагадаємо, що восени стало відомо, що Melovin відмовився від алкоголю. Наразі артист уже близько 200 днів не вживає спиртні напої, хоч і в деякі моменти його життя алкоголь був невід’ємною частиною буття.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-28 15:06:06