Україна і світ

Меган Маркл з’явилася на публіці у золотих сережках принцеси Діани


Герцогиня Сассекська Меган Маркл віддала шану принцесі Діані. Під час чотириденного туру Колумбією вона з’явилася на публіці у сережках покійної принцеси Уельської.

Меган Маркл одягла золоті сережки принцеси Діани

Під час туру Меган Маркл разом зі своїм чоловіком принцем Гаррі відвідала школу Ла Гіральда в районі Санта-Фе в Боготі. Герцогиня Сассекська з’явилася на публіці в укорочених чорних штанах, білій сорочці, блейзері від Loro Piana та туфлях від Chanel.

Свій образ вона доповнила золотими сережками у формі метеликів, які колись належали принцесі Діані. Ці сережки покійна дружина короля Чарльза одягала під час поїздки до Канади у травні 1986 року. Також на руці Маркл красувався золотий годинник Cartier Tank Française принцеси Діани.

Зараз дивляться

Рішення Меган Маркл одягти сімейні прикраси – це символічний жест на згадку про матір принца Гаррі, яка працювала вихователькою в дитячому садку Лондона до того, як стала членом королівської родини.

Герцогиня Сассекська не вперше виходить у світ у золотих сережках-метеликах принцеси Діани. Вона дебютувала із сімейною реліквією в Австралії в жовтні 2018 року, невдовзі після того, як вони з Гаррі оголосили, що чекають на первістка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Маркл помітили у цих сережках у вересні 2019 року на презентації капсульної колекції жіночого робочого одягу, яка відбулася за підтримки її меценатського фонду Smart Works.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-19 09:55:45