Україна і світ

MamaRika дала рецепт порятунку шлюбу

Українська співачка MamaRika поділилася історією про те, як їй із чоловіком Серігєм Середою вдалося врятувати свій шлюб. Вона відверто розповіла, що ключовими факторами для відновлення стосунків стали відкриті розмови, взаєморозуміння та спільні зусилля.

MamaRika про те, як врятувати шлюб

Артистка підкреслила, що найважливіше у стосунках – це відверті розмови без докорів. Подружжя спочатку звернулося по допомогу спеціаліста, але врешті дійшло висновку, що найкращі психологи для їхньої пари – це вони самі.

– Це велика робота щоденна: прокинутися і не закинути, як все погано, немає настрою, і ти мене дратуєш, а сказати гарне слово. Сказати: “Добрий ранок! Ти сьогодні класний! Я тебе люблю! А пішли там швиденько, як то кажуть”. Це все велика праця, і вона створюється з маленьких кроків, – зізналася співачка.

Подружжя також зʼїздило удвох відпочити до Одеси, де змогло перезавантажитися та переосмислити свої стосунки. Ще одним важливим моментом стали спільні заняття спортом.

Зараз дивляться

– Допомагає робити разом щось нове. Ми давно не ходили до зали. Ми давно мріяли знайти на це час, і ми почали разом займатися спортом, – зазначила MamaRika.

Вона додала, що раніше намагалася уникати проблем і тікала від розмов. Щойно співачка стала готова до діалогу та повернулася обличчям до негараздів, вони почали зникати.

Вперше про кризу у шлюбі MamaRika та Сергій Середа заговорили цією весною під час виходу кліпу на пісню Хтось йде. Зокрема на стосунки вплинула пандемія та повномасштабне вторгнення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 18:13:06