Україна і світ

Lida Lee відверто зізналася про свій стан – ВІДЕО

Співачка Lida Lee, що зараз проходить через емоційно важкий період у житті, поділилася з шанувальниками своїм станом та відчуттями. Вона зізналася, що була на межі та нічого не відчувала.

Lida Lee поділилася особистими відчуттями

Після того, як артистка видалила усі записи у своєму Instagram, вона почала заповнювати його новими публікаціями, що передають її рефлексії та ментальний стан.

Lida Lee відверто ділиться з шанувальниками своїми думками та переживаннями. Співачка зазначила, коли її поглинають емоції, вона просто вмикає камеру на телефоні й проговорює все, що її турбує.

Зараз дивляться

– Виявляється, я дуже погано себе знаю. Мої думки в голові та моє тіло – це дві різні мене. Сьогодні я перший раз за пʼять місяців побачила себе справжньою… Лише я, штатив та телефон, – написала Lida Lee.

Фото: Lida Lee/Instagram

Цим записом, що звучить як сповідь, артистка поділилася із підписниками. Вона записала його, лежачи у ванній.

– Я довго бігла, шукаючи відповіді, розчиняючись в інших і повністю знецінивши себе і все те, що здобувала роками. Я не відчувала нічого. Була на межі й мені здавалося, що за тією межею все почнеться по-іншому. Але, перетнувши її, я опинилася в прірві сам на сам, і найстрашніше було зізнатися собі у тому. що весь цей час я бігла від самої себе, – розповіла Lida Lee.

Шанувальники висловили співачці свою підтримку, а дехто з них зізнався, що проходить через схожий період та переживає подібні емоції.

Що передувало мовчанню Lida Lee в соцмережах

Артистка зникла з соціальних мереж після того, як в мережі зʼявилася інформація про те, що вона проходить лікування від алкогольної залежності. Джерелом цієї новини стала людина з близького оточення співачки, що Lida Lee розцінила як зраду.

Тиждень тому виконавиця знову вийшла на звʼязок з шанувальниками, опублікувавши емоційний допис, в якому розповіла про втому та вигорання.

Фото: Lida Lee

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-21 09:56:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин