Україна і світ

Коли буде зростаючий Місяць у вересні 2024 – дати та вплив на людину

Зростаючий Місяць, – час припливу сил та енергії. Однак разом із такою активністю на багатьох чекають і негативні наслідки – імпульсивність, дратівливість, і навіть проблеми зі сном.

Коли буде зростаючий Місяць у вересні 2024 року і чим краще зайнятися в цей період, розібралися Факти ICTV.

Коли буде зростаючий Місяць у вересні 2024

Зростаючий Місяць у вересні 2024 року буде з 4-го до 17-го числа. Уже 18 вересня в небі буде красуватися супутник повною мірою, після чого фаза піде на спад.

Зараз дивляться

Зростаючий Місяць у вересні 2024 – що можна і не можна робити

4 вересня – займіться кропіткою роботою, яка вимагає посидючості. Головне – не переключатися на інші завдання.

5 вересня – нейтральний день, і він чудово підійде для відпочинку від роботи. Відпочиньте від рутини і проведіть час весело.

6 вересня – не поспішайте ухвалювати рішення. Робіть свої завдання поступово, і ви не помітите, як пролетить час із користю.

7 вересня – настав час ухвалення найвідповідальніших рішень. Візьміться за все те, на що раніше не вистачало сил або бажання.

8 вересня – дуже сприятливий день. Проведіть його з користю, і вам це повернеться з часом. Зверніть увагу на свої стосунки – можете влаштувати романтичний вечір.

9 вересня – можна сміливо братися за нові починання, і навіть погоджуватися на нову роботу. Головне – зберегти після цього ентузіазм.

10 вересня – сьогодні бюрократичні нюанси вирішуватимуться самі по собі. Якщо потрібно щось залагодити з представниками влади – зробіть це.

11 вересня – намагайтеся не реагувати на критику колег і близьких. Їхні слова краще пропускати повз вуха, і не відповідати “взаємністю”.

12 вересня – не найвдаліший час для грошових операцій і вирішення справ із владою. Краще взяти собі вихідний і подумати про подальші плани.

13 вересня – один із найпозитивніших і енергетично потужних днів місячного місяця. Беріться за все нове і не зупиняйтеся на досягнутому.

14 вересня – нейтральний день у всіх розуміннях. Він мине непомітно, і не рекомендується наважуватися на важливі кроки.

15 вересня – Цей час ідеально підходить для будь-якої розумової та творчої діяльності. Направте свою енергію на роботу, і це принесе свої плоди.

16 вересня – гарний день для ведення бізнесу та управління фінансами. Непогано йдуть справи з нерухомістю, громадська і політична діяльність.

17 вересня – день спокус. Не ведіться на слова колег, а також самі не поспішайте вплутуватися в різні авантюри.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 07:40:07