Україна і світ

Коли буде зростаючий Місяць у серпні 2024 – дати та вплив на людину

У період зростаючого Місяця надчутливі та емоційні люди відчувають прилив енергії та сил. Ця фаза небесного світила є позитивною для нових починань, втілення ідей і звершення планів. Також вона сприятлива для походу до перукаря і різних процедур, пов’язаних зі здоров’ям.

Коли буде зростаючий Місяць у серпні 2024 року і чим краще зайнятися в його період, розібралися Факти ICTV.

Коли буде зростаючий Місяць у серпні 2024

Зростаючий Місяць у серпні 2024 року буде з 5 по 18 число. Уже 19 серпня ми побачимо повню. Після супутник Землі піде на спадання.

Зараз дивляться

Зростаючий Місяць у серпні 2024 – що можна і не можна робити

5 серпня – чудовий період, щоб почати заняття спортом, спробувати дієту або лікувальне голодування. Успішним буде початок нових справ, проєктів і побудови планів.

6 серпня – цього дня можливе загострення конфліктів, тому будьте особливо обережні у своїх негативних емоціях. В особистій і робочих сферах можливе настання етапу переосмислення.

7 серпня – позитивний час для торгових операцій і ділових контактів. Під час ухвалення будь-якого рішення, добре все зважте.

8 серпня – не варто нехтувати власними принципами і робочими зобов’язаннями. Особливу увагу в цей день приділіть їжі.

9 серпня – гарний час для наукової або громадської діяльності, а також налагодження контактів. Чудовий період для романтичного спілкування, побудови планів або нових проєктів.

10 серпня – плідний період для ділової активності, ваші ідеї можуть отримати підтримку. Також можна зайнятися розв’язанням незакінчених питань.

11 серпня – в цей час швидко виникають нові знайомства і налагоджуються необхідні контакти, а тому постарайтеся не упустити цю можливість. Рекомендовано братися до нових проєктів і задумів, будувати плани і продумувати розвиток ідей, що виникли.

12 серпня – складний день для спілкування, оскільки можуть виникнути конфлікти. Можливо, спливуть невирішені справи. У цей період краще вирушити в поїздку або подорож.

13 серпня – постарайтеся не випускати із себе негативні емоції, адже конфлікти нікому не принесуть користі. Приділіть увагу раніше розпочатому.

14 серпня – сприятливий час для творчості, кохання і духовних пошуків. Добре просуваються будь-які справи, вдало пройде переїзд, поїздка або зміна виду діяльності

15 серпня – позитивний і енергетично потужний день, у який втілення будь-яких планів приведе до бажаного результату. Можна сміливо вирушати в подорож.

16 серпня – сьогодні краще уникнути любовних та інших взаємостосунків. Присвятіть цей період благодійності, фізичним навантаженням, зміні виду діяльності.

17 серпня – сприятливий час для здійснення запланованих справ і розв’язання питань.

18 серпня – чудовий період для різноманітних починань. Ваші пропозиції отримають відгук, але варто все добре продумати і зважити.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 08:12:04