Україна і світ

Кім Кетролл відповіла, чи з’явиться у третьому сезоні серіалу І просто так

Акторка Кім Кетролл, яка зіграла Саманту у серіалі Секс і місто, відповіла, чи з’явиться вона у продовженні серіалу І просто так.

Чи з’явиться Кім Кетролл у третьому сезоні І просто так

У соцмережі X (Twitter) акторка спростувала новину про нібито своє повернення у проєкт.

– О, це так мило, але ні, – написала Кім Кетролл у відповідь на допис про те, що вона повернеться до ролі Саманти Джонс у третьому сезоні серіалу І просто так.

Кім Кетролл відповіла, чи з’явиться у третьому сезоні серіалу І просто так

Раніше мережею ширилися чутки, що Кім Кетролл уклала угоду з HBO про участь у сиквелі Секс і місто. Зазначалося, що вона не буде працювати в одному кадрі з іншими акторками, зокрема із Сарою Джессікою Паркер, з якою у неї давній конфлікт.

Зараз дивляться

У другому сезоні І просто так, який вийшов на HBO у серпні 2023 року, Кім з’явилася в одній зі сцен. Глядачі змогли побачити героїню Кетролл в останній серії, коли вона, сидячи на задньому сидінні авто, розмовляла телефоном з Керрі Бредшоу (Сарою Джессікою Паркер). Водночас обидві акторки не перетиналися на знімальному майданчику.

Нагадаємо, що Кім Кетролл відмовилася грати Саманту у сиквелі Секс і місто. Тоді Сара Джессіка Паркер звинуватила Кім у зриві знімань, а та у відповідь заявила, що ніколи не вважала Паркер своєю подругою.

Події у І просто так розгортаються через 20 років після історії оригінального серіалу. У продовженні проєкту, окрім трьох подруг Керрі Бредшоу, Шарлотти Йорк та Міранди Гоббс, з’явилися й нові герої.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 16:05:05