Україна і світ

Керівництво Міноборони та ЗСУ привітали українських волонтерів







Заступник Міністра оборони України Наталія Калмикова разом із заступником Головнокомандувача Збройних сил України генерал-полковником Миколою Баланом у Міжнародний день волонтерів відзначили людей, що допомагають українському війську.

Участь у заході також взяли Державний секретар Міноборони Людмила Дараган та Головний інспектор відомства адмірал Ігор Воронченко.

«Я бажаю кожному і кожній у цій залі, тим, хто на фронті, або прямо зараз обирає автівку чи збирає дрони, щоб ми не втрачали орієнтир нашої допомоги. Тримали впевнено курс на перемогу. Ви — уособлення мільйонів українців, що допомагають ЗСУ й усьому сектору оборони та безпеки нашої держави. Феномен волонтерства в Україні надзвичайний. Безмежно вдячна за вашу працю. Зі святом, дорогі волонтери!», — наголосила під час промови Наталія Калмикова.

«Від імені Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного, керівництва Генерального штабу і від себе особисто хочу привітати з цим важливим днем. Сьогодні це наша найголовніша задача, найосновніше завдання, найсвятіший обов’язок — наша спільна перемога! Бажаю вам, щоб усі свої нагороди за волонтерську діяльність ви змогли одягнути на форму чи цивільний одяг і пройтися переможним парадом», — наголосив генерал-полковник Микола Балан.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Міністерство оборони України

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-12-05 19:51:05