Україна і світ

Jerry Heil – Virgin Maria: премʼєру кліпу та пісні дивіться онлайн

Українська співачка Jerry Heil презентувала концептуальний кліп на англомовну композицію Virgin Maria зі свого нового мініальбому Maria.

Музичне відео створив кліпмейкер Інді Хаіт, який раніше працював із Тіною Кароль, Надею Дорофєєвою та гуртом Latexfauna.

Про що пісня та кліп Virgin Maria

Jerry Heil постає перед глядачем у буденних ситуаціях, що дуже нагадують класичні картини епохи Відродження. Творці кліпу грають зі світлом та візуальною гармонією, щоби розкрити красу, яку приховує повсякденність.

Зараз дивляться

– Цей кліп став для мене “оголенням” після Євробачення. Ми зняли захисні лати, щоби показати людину під ними. За допомогою художніх засобів режисер створив із простих образів справжні картини. Це стало відкриттям для мене: емоції можна побачити без будь-яких додаткових артефактів — достатньо поглянути в очі, – прокоментувала нову відеороботу Jerry Heil.

Кліп мимоволі відсилає до номера Jerry Heil та Alyona Alyona на Євробаченні 2024, фіналом якого стала візуальна композиція, що також нагадує про картини художників епохи Відродження.

Фото: кадр з виступу Jerry Heil та Alyona Alyona/Eurovision Song Contest

Пісня Virgin Maria є протестом проти тиску стандартів та стереотипів, які намагаються навʼязати сучасним жінкам.

Скільки пісень у мініальбомі Maria

До EP увійшли чотири треки, і кожен із них занурюється в тему духовності та передає переживання та емоції самої Jerry Heil.

– Це моя рефлексія як людини, що вірить, музикантки та жінки, яка живе в країні, що змушена воювати з агресором. Тут і молитви, і розпач, і віра, і боротьба із шаблонними уявленнями про те, хто така сучасна жінка, – поділилася артистка.

Мініальбом уже можна прослухати на всіх цифрових музичних платформах. Восени розпочнеться тур співачки, у якому пролунають нові пісні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 14:46:07