Україна і світ

iPhone SE 4 отримав задню панель від iPhone 16

Майбутній бюджетник iPhone SE 4 отримав круту фішку від iPhone 16, який представлять уже у вересні 2024 року. Новинка отримає аналогічну задню панель, як у базової 16-ї моделі.

iPhone SE 4 отримав задню панель від iPhone 16

Інсайдери стверджують, що бюджетний iPhone SE 4 з’явиться в продажу вже навесні, відразу після презентації. Примітно, що така інформація суперечить раннім витокам про те, що SE 4 отримав задню панель від iPhone 14, якого нібито хотіли взяти для основи.

Очікується, що Apple почне згортати виробництво iPhone 14, адже зовсім скоро він зникне з продажу через вихід новіших моделей.

Зараз дивляться

До речі, не тільки кришка задня буде у смартфона від iPhone 16 – новина про відмову від компонентів iPhone 14 натякає і на нову камеру. Вона отримає як мінімум один 48-мегапіксельний датчик.

Очікується, що iPhone SE 4 коштуватиме від $500 – за це користувачі отримають Face ID замість фізичної кнопки з Touch ID, а діагональ екрана зросте з 4,7 до 6,1 дюйма. Не виключено, що новинка отримає порт USB-C і кнопку Action.

До речі, у самого iPhone 16 отримає тільки одну нову камеру. Очікується, що флагман отримає тетрапризмовий об’єктив і датчик для наближення від iPhone 15 Pro. Міняти минулорічний смартфон на новий заради поліпшеної зйомки не має сенсу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 17:20:07