Україна і світ

iPhone навчили сповіщати про повільну зарядку

Apple навчила iPhone сповіщати про повільну зарядку. Це допоможе розрахувати час для повного заряджання пристрою.

iPhone навчили сповіщати про повільну зарядку

Функція сповіщення працюватиме, якщо iPhone буде підключений до слабкого зарядного пристрою. Новинка з’явиться разом із виходом iOS 18, і її можуть встановити бета-тестери.

Для цього Apple оновила розділ Акумулятор у налаштуваннях. Періоди повільної зарядки відображаються помаранчевою смугою в графіку витрати батареї за останні 24 години.

Зараз дивляться

iPhone також навчили визначати потужність підзарядки у ватах – це допоможе зрозуміти, наскільки якісний зарядний пристрій під’єднано. Наприклад, топові моделі iPhone 15 Pro підтримують зарядку до 27 Вт, а графік покаже, що був підключений 5-ватний адаптер, який  працюватиме істотно повільніше дозволених лімітів.

Щоправда, як таких повідомлень не буде, хоч і це було б корисно тим, кому потрібно зарядити гаджет у найкоротші терміни.

До речі, це далеко не всі оновлення, які чекають на фанатів Apple – на презентації 10 червня показали впровадження ШІ в iOS 18 для iPhone. Наприклад, сервіс ChatGPT зможе генерувати і обробляти фото, а також більш гнучко взаємодіяти з голосовим помічником Siri – тепер він розпізнає складні запити з помилками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-12 10:05:50