Україна і світ

Ексдружина Віктора Павліка висловилася про конфлікт із Катериною Репяховою

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва висловилася про скандал з Катериною Репяховою, яку раніше вона назвала “нахабною тварюкою”.

Що Созаєва сказала про Репяхову

За словами Лариси, вона не шкодує про те, що публічно висловлювала свою думку про нинішню дружину Віктора Павліка. До того ж, вона не відмовляється від своїх слів.

– Я не шкодую, що висловлювала свою думку про нову дружину Павліка в публічному просторі. Бо коли це все відбувалося, журналісти казали: мовляв, це нормально – мати кохання в будь-якому віці, хвалили їх, які молодці! Я просто показала, хто така та людина. Там не скільки про кохання, там зовсім інші бажання – досягнути своєї мети, – сказала Созаєва.

Зазначимо, у 2021 році Созаєва записала відеозвернення, в якому назвала Репяхову “нахабною тварюкою” та звинуватила у руйнуванні сім’ї. Тоді Катерина звернулася до суду з вимогою компенсації за моральну шкоду.

Зараз дивляться

За словами Созаєвої, спочатку вона готувалася до апеляції, але через повномасштабне вторгнення вирішила не продовжувати судовий процес. Жінка відшкодувала обраниці Павліка збитки у розмірі 8 тис. грн, а також судовий збір у розмірі 3 178 грн.

– Коли мені прийшли документи на позов до суду, я стала готуватися до апеляції. У мене вже був адвокат, та почалося повномасштабне вторгнення. Пройшов певний час. Я подумала: навіщо мені це все? Заплачу ті гроші. Наша судова система – це не про справедливість, це про гроші. Зараз я вже все відпустила, не маю жодних образ, кожен живе своє життя і робить свій вибір, – пояснила Созаєва.

Фото: Лариса Созаєва, Катерина Репяхова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-29 16:37:08