Україна і світ

Дженніфер Лопес потрапила в скандал через сумочку

Американська співачка й актриса Дженніфер Лопес потрапила під шквал критики через дорогу сумку. Модний аксесуар продається за ціною квартири, і багатьом така трата грошей не до душі.

Дженніфер Лопес потрапила в скандал через сумочку

Так, усе почалося з відео іспанського журналіста Джомарі Гойсо, який опублікував відео з Лопес під час прогулянки в Іст-Гемптоні. Там зірка гуляла магазинами.

І на знімку немає нічого незвичайного, але уважні фанати помітили у Лопес сумочку Hermes Kelly, яка продається за $70 тис. Саме про це і вказав у відео Гойсо.

Зараз дивляться

Примітно, що бренд не продає цю сумку – аксесуар виготовлявся ще 2011 року, і її можна придбати тільки в перекупників і колекціонерів.

Користувачі мережі почали залишати гнівні коментарі через вартість сумки. Деякі порівняли ціну аксесуара з вартістю нерухомості, а інші нагадали Лопес про проблему голоду у світі.

– Ні морозиво, ні сумка не заповнюють порожнечу, яку ця бідна жінка несе у своєму сірому житті, – зазначив один із користувачів.

Втім, зараз артистці явно не до критики її сумки – раніше інсайдери назвали причину розлучення Лопес і Аффлека. Як виявилося, пара могла розлучитися через драму, з якою стикався Бен під час їхніх стосунків. Для голлівудського актора емоцій було занадто багато.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-02 15:41:06