Україна і світ

Джастін Тімберлейк пожартував про свій арешт

Співак Джастін Тімберлейк пожартував на своєму шоу про арешт за п’яне водіння. Артист не переймається через цей інцидент, і очікує суду наприкінці липня.

Джастін Тімберлейк пожартував про свій арешт

Так, під час концерту в Бостоні 29 червня він висміяв свої недавні проблеми із законом. Джастін вирішив поспілкуватися з публікою зі сцени, і підняв тему їзди за кермом у п’яному вигляді.

– Отже, чи є тут сьогодні хто-небудь, хто водить машину і… ні, я просто жартую. Чи є тут хто-небудь, хто вперше прийшов на шоу? Чи є тут хто-небудь, хто був на 1, 2, 3, можливо, 4 наших шоу? Я сподіваюся, що ви відчуєте дружбу і любов, – заявив Тімберлейк.

Фанатам такий перфоманс сподобався, але от поліція не оцінила дії співака 18 червня. Того дня Джастіна заарештували – його зупинили правоохоронні органи, він відмовився робити хімічний тест на наявність алкоголю в крові, а також провалив тести на тверезість одразу після зупинки.

Тоді артист сказав, що випив одне мартіні і поїхав за друзями.

Суд над артистом очікується 26 липня, але він не зобов’язаний бути присутнім на ньому.

До речі, про п’яне водіння Тімберлейка міг повідомити поліції хтось із близьких. Це був анонім, який проживав в одному з музикантом готелі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 09:57:51

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин