Україна і світ

Дякуємо за захист: привітання з Днем ветерана


День ветерана — це важливе свято в Україні, яке відзначається щороку 1 жовтня, вшановуючи людей, що присвятили своє життя служінню країні та її захисту. Це свято має глибоке значення для всіх українців, адже в ньому втілена шана та вдячність тим, хто боронив незалежність, територіальну цілісність та мир у державі.

Ветерани сьогодні надихають нові покоління воїнів, що продовжують боротьбу за свободу та суверенітет України. Факти ICTV дізналися більше про історію свята День ветерана, а також підготували привітання в картинках, віршах та прозі, щоби ви могли подякувати ветеранам та ветеранкам.

День ветерана в Україні – історія свята

Історія свята тісно переплітається з подіями сучасної історії країни, особливо після вторгнення російських військ у Крим та на Донбас у 2014 році та широкомасштабної агресії РФ у 2022 році.

Проте встановлений День ветерана був раніше – у 2004 році президентським указом. Традиційно на цю дату припадали різні урочисті заходи, покладання квітів до меморіалів, зустрічі з ветеранами, які ще раз нагадували суспільству про їхні подвиги та героїзм.

Зараз святкувати доводиться в умовах протистояння російським окупантам. Масові заходи не проводяться, але подякувати людям, які не шкодували себе заради України, просто необхідно.

День ветерана в Україні – привітання в картинках

Така візуальна форма привітань є дуже зручною, адже дозволяє швидко та ефективно донести слова підтримки, особливо в умовах сучасного цифрового суспільства.

привітання у День ветерана

День ветерана – картинки/Getty Images

привітання у День ветерана

День ветерана – привітання в картинках/Getty Images

привітання у День ветерана

Найкращі листівки до Дня ветерана/Getty Images

привітання у День ветерана

Привітання з Днем ветерана в картинках/Getty Images

привітання у День ветерана

Листівки з привітаннями у День ветерана/Getty Images

День ветерана 2024 – привітання у віршах

Ветеранська звитяга не зникне в віках!
Свобода та воля – не просто слова!
Твоя мужність – це приклад для кожного з нас!
Вдячні за захист! Честь і хвала!

***

Зі святом, ветеране, відданий та сильний!
Ти, ніби янгол-захисник, боронив Україну,
Хай здоровʼя та сили дає тобі Бог,
Щоби менше було негараздів й тривог!

***

Мужні, незламні, сильні та вільні –
Це все про кожного з вас!
З Днем ветерана щиро вітаю
Перемоги та миру скоріших бажаю!

День ветерана 2024 – привітання у прозі

Ваша відвага та самопожертва стали символом незламності та сили нашого народу. Ви пройшли через найтяжчі випробування заради майбутнього України, і за це ми вам безмежно вдячні. Нехай ваш життєвий шлях осяє тепло і турбота, а в країні якнайшвидше настануть перемога та мир! З Днем ветерана!

***

У День ветерана бажаю міцного здоров’я, душевного спокою і тепла від близьких. Ви – справжні герої, завдяки яким ми можемо щодня зустрічати ранок та обіймати своїх рідних. Дякуємо за службу та захист!

***

У цей день хочеться висловити вам вдячність за неймовірну силу духу, самовіддану любов до Батьківщини та мужність. Бажаємо вам здоров’я та радості в серці, перемоги та миру! З Днем ветерана!

***

Дорогі наші ветерани! Ви – захисники України, справжні герої, які на своїх плечах винесли найважчі випробування. Ваша відвага та патріотизм – це справжній приклад для наслідування. Сьогодні і завжди ми пам’ятаємо про вашу службу, і дякуємо за все, що ви зробили для нашої країни!

***

Низький уклін за вашу звитягу, жертовність та захист майбутнього вільної та незалежної України! Бажаємо вам здоров’я, щастя та спокою, і щоб кожен день вашого життя був наповнений вдячністю тих, кого ви захищали. З Днем ветерана!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-01 07:00:05