Україна і світ

Довбик забив за Рому, але обіграти аутсайдера Серії А не вдалося

Фото: Getty Images

Форвард збірної України та римської Роми Артем Довбик відзначився за вовків у матчі Серії А. Українець відзначився голом у ворота Монци у чемпіонаті Італії.

Гра Монца – Рома відбулася на стадіоні Бріантео у Монці та завершилася з рахунком 1:1.

Довбик відзначився у матчі Монца – Рома

Українець вразив сітку воріт команди господарів ще на 15-й хвилині. Артем вдало зіграв на добиванні, але його взяття воріт арбітр скасував через положення поза грою. Пізніше система VAR надала кадр, який підтвердив офсайд.

Відповідь Монци не забарилася. Через кілька хвилин Даніель Мальдіні опинився у штрафному та пробив у лівий нижній кут воріт, але голкіпер римлян Міле Свілар впорався з ударом.

Більше небезпечних моментів за тайм команди не створили та пішли на перерву з нулями на табло.

Та в другому таймі Артем Довбик все ж відзначився на стадіоні Бріантео. На 61-й хвилині українець увірвався до штрафного, обіграв захист та переграв голкіпера Семуеля Піцціньякко.

На 61-й хвилині українець увірвався до штрафного майданчика, двічі на замаху прибрав суперників, а потім холоднокровно переграв воротаря.

Однак обіграти одного з аутсайдерів чемпіонату Італії римлянам не вдалося. На 70-й хвилині португальський форвард господарів Дані Мота відновив паритет у зустрічі.

Монца – Рома: відео голів

Після семи зіграних матчів Рома йде на дев’ятому місці з десятьма очками. Монца поки набрала лише чотири очки та йде передостанньою – 19-ю у таблиці. Лідером Серії А залишається Наполі – 16 очок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що для Довбика це вже четвертий гол за Рому. Раніше він відзначився у воротах Дженоа та Удінезе у чемпіонаті Італії, а також іспанського Атлетіка із Більбао у Лізі Європи.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-06 21:26:54