Україна і світ

Донька Олени Мозгової зробила камінгаут та показала свою обраницю

Старша донька продюсерки Олени Мозгової – Зоя – заявила про свою нетрадиційну орієнтацію.

Донька Олени Мозгової зробила камінгаут

На особистій сторінці в Instagram Зоя опублікувала відео, на якому цілується зі своєю коханою Юлією на тлі гір. Пара зараз відпочиває у Швейцарії.

Донька Мозгової подякувала своїй обраниці за кохання, підтримку, допомогу та відчуття дому всередині. За словами Зої, їй було складно наважитися на публічне зізнання, однак зараз вона щаслива від цього.

Зараз дивляться

– Я відчуваю внутрішній відкритий простір, щоб розділити велику радість життя та зробити камінгаут. Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині. За чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ. Це може здатися банальним, але інколи найпростіші речі, як-от відкритися та поділитися тим, що всередині, спочатку є найважчими, але потім стають найпрекраснішими. Займайтеся коханням, а не війною! – написала 30-річна Зоя.

Зазначимо, що батьком Зої є другий чоловік Олени Мозгової – Дмитро. Вони жили у цивільному шлюбі. Коли дівчинці було чотири роки, чоловік загинув.

У продюсерки також є дві доньки. Середня Євгенія народилася у шлюбі зі співаком Олександром Пономарьовим, а молодша Соломія з’явилася у стосунках з виконавцем Девідом Аксельродом.

Фото: Зоя Мозгова, Олена Мозгова

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-29 17:57:07