Україна і світ

дивитись відео та огляд матчу турніру Tournoi Maurice Revello

Олімпійська збірна України, яка виступить на літній Олімпіаді у Франції, стала переможницею товариського турніру Tournoi Maurice Revello на французьких полях.

У фіналі синьо-жовті обіграли команду Кот-д’Івуар U-20 після серії пенальті з рахунком 2:2 (пен. 5:4).

Збірна України U-23 виграла всі матчі на товариському турнірі

Підопічні Руслана Ротаня першими відкрили рахунок у зустрічі з івуарійцями завдяки голу Дениса Шостака. А пізніше подвоїли після успішної контратаки – відзначився Максим Хлань після асисту від Данила Сікана.

Зараз дивляться

Ще перед перервою івуарійці відіграли один м’яч після голу Патріка Уотро. А в другому таймі, скориставшись помилкою у захисті української команди, Уотро оформив дубль.

Після компенсованих хвилин до основного часу за регламентом турніру команди мали визначити переможця гри у серії пенальті. Під час шостої спроби Кирило Фесюн відбив удар Люка Зогбе, а Арсеній Батагов не схибив з одинадцятиметрової позначки.

Зазначимо, що олімпійська збірна України виграла усі чотири матчі у групі B та вийшла з першого місця до фіналу змагань. Підопічні Ротаня з розгромними рахунками обіграли Індонезію U-20 (3:0) та Італію U-21 (4:0), а також взяли гору над Панамою U-23 (2:0) та Японією U-19 (2:1).

Нагадаємо, на літній Олімпіаді-2024 у Парижі синьо-жовті зіграють на стадії групового етапу з командами Аргентини, Марокко та Іраку. Перший матч запланований проти азійської збірної 24 липня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-17 00:07:19

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин