Україна і світ

Честь допомагати захисникам: Надія Матвєєва стала другом ДШВ


У великій спільноті друзів ДШВ зʼявилася ще одна зірка.  До них долучилася ведуча проєкту Позивний Надія та Неймовірної правди про зірок на СТБ Надія Матвєєва.

Надія Матвєєва стала другом ДШВ

Ведуча звернулася до своїх підписників із закликом разом з нею долучатися до підтримки проєкту Друзі ДШВ.

– Честь допомагати нашим захисникам! Стань другом ДШВ і підтримай щомісячним донатом наших героїв! – звернулася до шанувальників Надія.

Вона нагадала, що на платформі для підтримки десантно-штурмових військ ЗСУ акумулюються донати з усієї України. Все заради того, щоби у наших бійців було необхідне спорядження, медичне забезпечення та покращені умови для служби.

Зараз дивляться

Подарунки для Друзів ДШВ

Для тих, хто підпишеться на автоматичні щомісячні донати, передбачені приємні відзнаки. Тим, хто кожен місяць перераховуватиме від 100 грн – віртуальний бейдж Друг ДШВ, від 500 грн – наліпка на авто, від 5 тис. грн – фірмова чашка ДШВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Допомагати можна як конкретному підрозділу, так і десантно-штурмовим військам загалом, як це вже роблять чимало зірок. Серед друзів ДШВ Святослав Вакарчук, Тоня Матвієнко, Марія Бурмака, Ольга Сумська, Олена Фроляк, Вадим Карпʼяк, Оксана Гутцайт та багато інших відомих в Україні імен.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 16:00:24