Україна і світ

Будь із тими, хто завжди перший: Григорій Герман став другом ДШВ


Ведучий програми ICTV2 Ранок у великому місті Григорій Герман поповнив зіркову спільноту друзів ДШВ. Це проєкт з підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ шляхом збору донатів.

Григорій Герман став другом ДШВ

У своєму відеозверненні ведучий закликав українців допомагати воїнам, які щодня творять історію та виборюють незалежність нашої держави. Він наголосив, що Десантно-штурмові війська завжди першими йдуть в бій, тому потребують особливої підтримки.

– Будь із тими, хто творить історію щодня. Будь із тими, хто завжди перший. Стань другом ДШВ та підтримай наших героїв щомісячним донатом, – сказав Григорій Герман.

Фінансово підтримати українських десантників можна завдяки всеукраїнській платформі Друзі ДШВ.

На сайті можна зробити як разовий донат, так і оформити підписку на щомісячні автоматичні донати. Сума може будь-якою – кожен донат є важливим. Також ви можете обрати, куди відправляти кошти – на потреби конкретної бригади, чи Десантно-штурмових військ загалом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Користувачі, які оформлять щомісячну підписку, отримають приємні подарунки від ДШВ. За регулярні донати від 100 грн – цифровий бейдж, від 500 грн – наліпку на авто, від 1 тис. грн – фірмову чашку. Люди, які щомісяця надсилатимуть донати від 5 тис. грн, отримають унікальну кепку ДШВ.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-16 16:05:45