Україна і світ

Брат Сергія Танчинця загинув на війні

Лідер гурту Без обмежень Сергія Танчинець втратив брата на війні. Дмитро Чендей загинув під час виконання бойового завдання разом із побратимом.

Брат Сергія Танчинця загинув на війні

Музикант зазначив, що Дмитро рушив на фронт від початку повномасштабного вторгнення. Він загинув 26 червня, отримавши смертельне поранення.

– Воїн! Світла памʼять тобі, братику! – написав Танчинець у Facebook, опублікувавши спільне фото з військовим.

Зараз дивляться

Артист висловив співчуття своїй тітці Надії Танчинець, яка втратила сина. У соцмережах вона написала, що Дмитро не вважав себе героєм та навела його слова.

– Я пішов у військо не завдяки комусь, не всупереч комусь/чомусь, не із-за ідеології або ще чогось. Я прокинувся 24.02.2022 від вибухів, від дзвону вікон та дверей. Я побачив невтішні новини. Мені дзвонили друзі з області та казали що росіяни їдуть великими колонами, розказували про розстріли та вбивства цивільних. Я зрозумів що якщо вони зайдуть у місто, то будуть вбивати або катувати всіх не згодних з ними. Саме тоді в лютому я не включав “героя” не ринувся спасати всіх і вся. Я подумав що потрібно зробити хоч щось… у гіршому випадку я помер би зі зброєю в руках, – процитувала сина Надія Танчинець.

Україна продовжує втрачати на війні своїх найкращих синів та дочок. Нещодавно стало відомо про загибель хореографа Артема Смецького, що танцював у балеті Ірини Білик. На початку великої війни він пішов на фронт, втратив ногу, але після реабілітації вирішив повернутися у військо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 12:02:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин