Україна і світ

Більше такого не буде: Денисенко показала подарунок від чоловіка з фронту


Українська акторка Наталка Денисенко показала, який подарунок їй привіз чоловік-військовий Андрій Федінчик з фронту.

Що чоловік Наталки Денисенко привіз з фронту

У сториз в Instagram акторка поділилася, що провела вихідні у колі сім’ї. Разом з чоловіком Андрієм Федінчиком, який нещодавно повернувся з фронту, вони вирушили до Чернігова.

Сім’я Денисенко зібралася разом з важливої нагоди – тату Наталки виповнилося 70 років. Окрім цього, у Чернігові у бабусі з дідусем гостював 6-річний син подружжя Андрій. Хлопчик вперше після тривалої розлуки зустрівся з татом.

Зараз дивляться

– Боже, яка прекрасна у мене сім’я. Синочок був у бабусі на канікулах, скучив за нами так, що аж іскри летять з нього. Я помітила одне – всі чоловіки в моїй сім’ї і ті, які мене оточують в близькому колі – просто неймовірні люди, – підписала сториз Наталка.

Наталка Денисенко

Фото: Наталка Денисенко/Instagram

Також Денисенко показала, що Андрій Федінчик привіз з фронту особливий презент – пляшку шампанського Артемівське. Завод у Бахмуті, який виготовляв ігристе, знищили російські окупанти.

– Андрій Федінчик привіз ексклюзивне шампанське з Бахмута Артемівське просто зі складу. Завод, що його виготовляв – знищений. Більше такого вже не буде, – зазначила акторка.

Наталка Денисенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Наталка Денисенко/Instagram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-19 09:07:32