Україна і світ

Без змін: принців Гаррі та Вільяма не зблизило горе в родині


Принци Гаррі та Вільям приїхали на похорон свого дядька, але примирення між герцогами так і не відбулося. Брати все ще тримають дистанцію, і під час прощання з родичем навіть не спілкувалися.

Сини короля Чарльза III не спілкуються один з одним

Так, королівські особини з’явилися на похоронах свого дядька лорда Роберта Феллоуза в Снеттішемі, але так і не поговорили один з одним.

Інсайдер заявив, що Гаррі та Вільям приїхали непомітно, і за словами місцевих жителів, за розмовою їх не бачили. Примітно, що востаннє братів бачили разом на похороні Єлизавети II у 2022 році.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що у стосунках Гаррі та Вільяма з’явилися проблеми ще з 2016 року, коли старший брат був стурбований стосунками молодшого з Меган Маркл. Відтоді кохана герцога Сассекського стала причиною сварки з королівською родиною.

Уперше про розлад між братами стало відомо лише 2020 року, коли молодший син короля та його дружина відмовилися від королівських почестей. Однак, зараз інсайдери вважають, що між герцогами є ще можливість примирення, незважаючи на дуже серйозні розбіжності.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, принца Гаррі не запросили на літній королівський відпочинок, який щороку відбувається в Шотландії. Це черговий раз, коли веселощі сім’ї монарха пройшли без молодшого сина короля.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 10:12:16