Україна і світ

Бейонсе дозволила Камалі Гарріс використовувати трек Freedom

Зірка попсцени Бейонсе дала дозвіл на використання своєї пісні Freedom Камалі Гарріс, яка найімовірніше боротиметься з Дональдом Трампом за посаду президента США. Хіт співачки супроводжуватиме віцепрезидентку під час передвиборчих перегонів.

Про що команда Гарріс домовилася з Бейонсе

Відомо, що штаб державної діячки отримав дозвіл від знаменитості буквально за кілька годин до того, як Гарріс вийшла під цей трек у своєму передвиборчому офісі.

Пісня Freedom входить до альбому Бейонсе 2016 року Lemonade та записана спільно з репером Кендріком Ламаром. Вона стала неофіційним гімном протестів на честь Джорджа Флойда у 2020 році, коли кількість прослуховувань зросла на 625%.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що Флойд помер під час затримання. Його підозрювали у використанні фальшивих грошей. Поліціянт кілька хвилин опирався коліном на лопатки затриманого, внаслідок чого той задихнувся.

Ставлення Бейонсе до Байдена та Гарріс

Хоча Бейонсе не робила офіційних заяв після того, як Джо Байден зняв свою кандидатуру з виборів. Проте, вона підтримала тандем Байден-Гарріс у 2020 році, привітавши їх з посадами президента та віцепрезидентки.

До того зірка опублікувала відео в Instagram у масці з іменами Байдена та Гарріс, закликавши усіх прийти на виборчі дільниці.

Тим часом потенційний опонент Камали Гарріс Дональд Трамп має труднощі з підтримкою з боку артистів, що дозволили б йому використовувати їхню музику. Серед тих, хто відмовив йому у цьому, – Адель, Брюс Спрінгстін, Ніл Янг, Фаррелл Вільямс, Queen, Ріанна та The White Stripes.

Нещодавно під час виступу Трампа на Республіканському національному з’їзді на сцені його підтримував Kid Rock.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 20:09:07