Україна і світ

Apple розробляє нову iOS 19: подробиці

Компанія Apple почала розробляти нову iOS 19, і вже стали відомі подробиці майбутньої системи iPhone. Як виявилося, наступна ОС отримала незвичайну назву Luck (Удача).

Apple розробляє iOS 19: подробиці

І хоча виробник iPhone ще не випустив iOS 18 з першими функціями штучного інтелекту, інсайдер Марк Гурман з Bloomberg уже дізнався інформацію про наступні проєкти.

Щоб не афішувати заздалегідь, оновлення систем Apple називає кодовими іменами. Наразі в корпорації в роботі iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3, які стануть доступними вже у 2025 році.

Зараз дивляться

За заявою інсайдера, середина літа – звичайний час для Apple для роботи над новинками. Наступні операційні системи для iPhone та інших гаджетів називаються так:

  • iOS 19: Luck;
  • macOS 16: Cheer;
  • watchOS 12: Nepali;
  • visionOS 3: Discovery.

Втім, поки що про майбутні функції немає жодних подробиць.

До речі, виробник смартфонів хоче не тільки оновлювати ОС, а й процес складання iPhone. Керівництво Apple хоче замінити людей роботами на заводах зі створення iPhone. Утім, деякі компоненти iPhone 16 не готові довірити робо-рукам через високий відсоток браку. За допомогою таких систем уже встановлюють кнопки та дрібні деталі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 10:57:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин