Україна і світ

Alyona Alyona та Jerry Heil обрали три найкращі пісні за всю історію Євробачення

Представниці України на Євробаченні 2024 Alyona Alyona та Jerry Heil назвали три пісні, які вважають найкращими за всю історію конкурсу.

Відео з коментарями співачок опублікували на офіційній сторінці Євробачення.

Alyona Alyona та Jerry Heil обрали 3 найкращі пісні Євробачення

Першим співачки назвали трек про кохання – Satellite, з яким представниця Німеччини Лєна Майєр-Ландрут здобула перемогу на Євробаченні 2010. Тоді конкурс проходив в Осло (Норвегія).

Зараз дивляться

Наступним українки виділили трек Zitti E Buoni італійського гурту Maneskin. Колектив переміг з ним на Євробаченні у 2021 році в Роттердамі.

Jerry Heil описала цей трек як потужний та легкий водночас, а Alyona Alyona висловила захоплення глем-роком.

У топі Alyona Alyona та Jerry Heil – пісня української співачки Джамали 1944, присвячена трагічній історії кримськотатарського народу, який радянська влада депортувала з Криму.

Саме ця композиція допомогла здобути Україні перемогу на Євробаченні 2016. Артистки зазначили, що трек Джамали розповідає про культуру, про яку мало хто знає у світі.

Зазначимо, що Alyona Alyona та Jerry Heil представляли Україну на Євробаченні 2024 з піснею Teresa & Maria. У фіналі cпівачки посіли третє місце, загалом набравши 453 бали.

Переможцем Євробачення 2024 став представник Швейцарії Nemo – він отримав 591 бал. Друге місце дісталося учаснику із Хорватії Baby Lasagna з результатом у 547 балів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-19 10:25:30

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин