Україна і світ

Ада Роговцева вшанувала пам’ять покійного чоловіка Костянтина Степанкова

Українська акторка Ада Роговцева вшанувала пам’ять свого покійного чоловіка, актора Костянтина Степанкова. Його не стало 22 липня рівно 20 років тому.

Ада Роговцева чуттєво згадала покійного чоловіка

На своїх сторінках у соцмережах акторка опублікувала архівне чорно-біле фото, на якому вони із чоловіком зображені зовсім молодими. Роговцева зазначила, що вже 20 років живе без свого коханого Костянтина.

– Двадцять років живу без Кості. Завжди був старшим, а тепер вже я старша за нього на одинадцять років. Живу так, наче і його очима споглядаю, наче через два серця – своє і Костине – пропускаю життя, – написала Ада Роговцева.

У коментарях користувачі мережі вшанували пам’ять Степанкова, а Роговцевій побажали сил та міцного здоров’я.

Зараз дивляться

Зазначимо, чоловік Ади Роговцевої помер 22 липня 2004 року. Костянтин Степанков пішов із життя у віці 76 років.  Актора поховали в селі Жереб’ятин, що неподалік від Києва.

Нещодавно Тіна Кароль публічно згадала свого покійного чоловіка, продюсера Євгена Огіра. У день їхнього весілля співачка опублікувала селфі, на якому закрила обличчя рукою. Вона зізналась, що тримається попри все, але відпустити коханого чоловіка досі не може.

Фото: Ада Роговцева

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-22 16:28:09