Україна і світ

Чи зламав Ф’юрі щелепу Усику у першому бою: українець поставив крапку у питанні

Фото: Getty Images

Український боксер Олександр Усик, який володіє чемпіонськими поясами WBO, WBA, WBC та IBO у надважкій вазі, спростував, що у першому бою Тайсон Ф’юрі зламав йому щелепу.

Про це він сказав під час інтерв’ю каналу Boxing King Media.

Ф’юрі не ламав щелепи Усику: що відомо

— Він не зламав мені щелепу. Ні, це не правда, – сказав Усик.

Також його запитали, чи має він фобії, зазначивши, що деякі люди бояться павуків або змій. Олександр трохи подумав, а потім вирішив пожартувати.

— Я боюся свою дружину (сміється). Жартую. Я кохаю свою дружину. Я боюся лише свого бога, не хочу засмутити його. Більше нікого, – сказав боксер.

Нагадаємо, після перемоги у першому бою над Ф’юрі у травні інсайдери у боксі повідомили, що Усик вирушив до лікарні через підозру на перелом щелепи.

23 жовтня Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі провели першу пресконференцію та битву поглядів перед реваншем.

Спілкування із журналістами відбувалося у лондонській будівлі Guildhall. На захід Усик прийшов у новому образі – Агента 47 із комп’ютерної гри Хітмен.

Реванш Усик – Ф’юрі відбудеться 21 грудня у саудівському Ріяді на Kingdom Arena, де відбувся й перший бій боксерів у середині травня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Поки підтверджено п’ять боїв андеркарду. Зокрема, запланований також поєдинок українця Сергія Богачука, який виступає у першій середні вазі. Його суперником буде узбекистанець Ісраїл Мадрімов.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 20:20:43