Україна і світ

Сподобався Терен: Sowa зізналась, що подала заявку на участь у Холостяку


Українська співачка Sowa (Діана Горбяк) в ексклюзивному коментарі Life. Факти ICTV зізналась, що подавала заявку на участь у романтичному реаліті Холостяк 13.

Чи боротиметься виконавиця за серце головного героя Олександра Терена – стане відомо вже 1 листопада.

Sowa про шоу Холостяк

Sowa поділилась, що раніше проєкт Холостяк був для неї табу. Співачка завжди подавала заявки на музичні шоу, і навіть не уявляла себе в реаліті, де йдеться про інтимність та кохання.

Однак, дізнавшись, що головним героєм 13 сезону, буде ветеран війни Олександр Терен, Sowa вирішила вийти із зони комфорту та вперше подати заявку на участь в Холостяку.

– Зважаючи на те, що це була моя перша спроба, я не ставила очікувань щодо результату. Але я підготувалася належним чином, щоб збільшити ймовірність на успіх. Усе так і сталося, результат перевершив мої очікування. Що з цього вийшло – згодом все розповім у своїх соцмережах, – сказала Sowa.

Співачка додала, що їй дійсно подобається Олександр, тому вона хоче дізнатися його ближче. Ба більше, Sowa не приховує, що хотіла б втратити цноту саме з таким чоловіком як Терен.

Sowa присвятила шоу Холостяк пісню

Виконавиця присвятила проєкту Холостяк авторську пісню Принцеса Троянда. Sowa мріє, щоб ця композиція стала саундтреком до шоу.

– Коли я подавала заявку на участь у проєкті, в мені прокинулося бажання написати пісню, яка могла б стати саундтреком до Холостяка. Хотілося це зробити не просто красиво, а з вкладеною історією. Я дізналась, що існує казка Принцеса Троянда. Прочитавши її, я відчула, що хочу на основі неї написати трек. Так все почалося, – поділилася виконавиця.

У пісні Sowa провела паралель між трояндою, символом проєкту, та дівчатами-учасницями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Принцеса Троянда – це єдина троянда для Холостяка, серед інших троянд (учасниць проєкту), яка роками мріяла бути єдиною для чоловіка. Не просто трояндою, а його принцесою, – пояснила Sowa.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 15:41:47