Україна і світ

Шахтар сенсаційно здолав Арсенал у юнацькій Лізі УЄФА

Фото: Getty Images

Донецький Шахтар здобув другу перемогу у юнацькій Лізі УЄФА, несподівано обігравши однолітків із лондонського Арсенала U-19.

Матч Арсенал U-19 – Шахтар U-19 відбувся на футбольному стадіоні Медоу Парк у Боремвуді (графство Гартфордшир) та завершився перемогою гірників з рахунком 1:0.

Арсенал U-19 – Шахтар U-19: як минув матч

Юнаки Шахтаря відкрили рахунок у матчі у першому таймі. На 14-й хвилині Антон Дрозд з флангу прострілив на Валентина Галонського, який у дотик переправив м’яча у дальній кут воріт канонірів.

Загалом за перший тайм Шахтар чотири рази бив по воротах суперників, але саме удар Галонського був у площину. Каноніри теж відповіли одним ударом у площину, але він не був результативним.

У другому таймі Арсенал збільшив територіальну перевагу до 72% володіння м’ячем, але перевести це у результат не вдалося. Каноніри лише тричі потурбували воротаря гірників Ростислава Баглая.

Сам матч Шахтар догравав у меншості, після того як на восьмій компенсованій хвилині до другого тайму другу жовту отримав Василь Бундаш.

Нагадаємо, виступи у юнацькій Лізі УЄФА Шахтар розпочав з перемоги над однолітками з італійської Болоньї (4:3), але у другому турі розгромно поступилися Аталанті (0:3).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наступний матч у турнірі гірники проведуть 6 листопада — у Гельзенкірхені проти швейцарського Янг Бойз U-19.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 17:50:50