Україна і світ

Рома – Динамо Київ: де дивитися матч Ліги Європи

Фото: Динамо Київ

Динамо Київ та італійська Рома зустрінуться в межах третього туру групового раунду Ліги Європи-2024/25. Гра відбудеться 24 жовтня на стадіоні Олімпіко у Римі.

Початок матчу Рома – Динамо о 19:45 за київським часом.

Матч Рома – Динамо, де дивитися в Україні та хто покаже гру вовків та біло-синіх у Лізі Європи, розповідають Факти ICTV.

Рома – Динамо: де дивитися

Уболівальники зможуть подивитися гру Рома – Динамо в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, які входять до пакету Максимальний.

Зазначимо, що Динамо та Рома грали між собою чотири рази. Двічі фортуна була на боці киян, а двічі перемогу святкували римляни.

Востаннє команди зустрічалися між собою ще у 2007 році у межах групового етапу Ліги чемпіонів. Тоді римський клуб здобув перемоги у двох матчах – вдома обіграли динамівців з рахунком 2:0, а гра на виїзді закінчилася для них розгромом господарів (4:1).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У перших двох турах Ліги Європи Динамо двічі зазнало поразки – спершу від Лаціо (0:3), а потім від німецького Гоффенгайма (0:2). Рома розпочала турнір з нічиєї з Атлетіком (1:1), але в другому турі несподівано програла шведському Ельфсборгу (0:1).

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 14:59:57