Україна і світ

Через 8 років після заручин: Джейсон Стейтем готовий одружитися з коханою


Американський актор Джейсон Стейтем готовий одружитися зі своєю коханою, британською моделлю Розі Гантінгтон-Вайлі. Пара разом вже 15 років, вони виховують двох дітей.

Джейсон Стейтем готовий зіграти весілля з коханою

За даними інсайдера, актор та модель нарешті планують пов’язати себе тенетами шлюбу. Крім цього, закохані хочуть стати батьками втрете.

– Вони надзвичайно щасливі разом. У них були свої злети і падіння – в основному через те, що він був легковажним. Але він подолав свої проблеми із зобов’язаннями і довів, що є неймовірним партнером і батьком – і вони закохані більше, ніж будь-коли, – розповів інсайдер.

До слова, пара заручилася ще у 2016 році, а весілля планувала зіграти 2018-го. Однак урочистість довелося відкласти через вагітність Гантінгтон-Вайтлі. Згодом вони вирішили почекати, поки син підросте.

– Вони хочуть незабаром завести ще одну дитину. В ідеалі, вони хотіли б одружитися до того, як вона завагітніє – інакше їм доведеться знову відкладати все на потім. Жарт в тому, що якщо вони продовжать чекати, то опиняться в будинку для людей похилого віку раніше, ніж зіграють весілля, – каже інсайдер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що про стосунки Джейсона Стейтема та Розі Гантінгтон-Вайтлі стало відомо у 2010 році. У 2017-му у пари народився син Джек. У лютому 2022-го модель подарувала чоловіку доньку Ізабеллу.

Джерело: RadarOnline

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 12:19:33