Україна і світ

Вистачає для відпочинку: скільки годин на день користувачі Netflix дивляться фільми та серіали


Стримінгова платформа Netflix розкрила, скільки часу на день платні передплатники дивляться фільми та серіали. Фінансовий звіт про доходи вказує на зростання популярності платформи.

Скільки годин на день підписники Netflix дивляться кіно і серіали

Як виявилося, власники платних підписок у середньому дивляться розважальний контент близько двох годин на день.

За останні кілька місяців Netflix заробив майже $10 млрд, а кількість платних користувачів зросла на 5 млн. Тепер загальна кількість передплатників сягнула позначки в майже 283 млн осіб по всьому світу.

– Програмувати для такої великої і залученої аудиторії, з таким розмаїттям і відмінною якістю, дуже складно. Саме тому стримінгові сервіси все частіше шукають можливість об’єднати свої пропозиції. Netflix уже являє собою видатний пакет серіалів і фільмів, – повідомляється у звіті компанії.

Кінець 2024 року також має бути успішним для платформи – Netflix планує випустити другий сезон Гри в кальмара, а також серіал Відьмак.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що другий сезон Гри в кальмара вийде 26 грудня 2024 року. Компанія вже показувала тизер і трохи розкрила історію продовження. Перший сезон був дуже популярним, тому фанати покладають на розвиток сюжету великі надії.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-18 10:24:09