Україна і світ

Ведучі Тетяна Гончарова та Максим Зборовський приєдналися до друзів ДШВ


Ведуча каналу Рада Тетяна Гончарова та ведучий новин телеканалу Рада і загальнонаціонального марафону Єдині новини Максим Зборовський стали друзями ДШВ. Колеги закликали долучитися до проєкту та допомогти нашим захисникам.

Тетяна Гончарова та Максим Зборовський приєднайся до друзів ДШВ

В Instagram ведучі опублікували відео, в яких розповіли про важливість допомагати нашим воїнам в умовах війни, і робити це через платформу Друзі ДШВ.

– Тримаємо стрій. Ти або в ЗСУ, або для ЗСУ. Стань другом десантно-штурмових військ і підтримай наших героїв щомісячним донатом через платформу Друзі ДШВ, – заявила Тетяна.

Максим додав, що наша сила – у єдності.

– Ми разом із десантно-штурмовими військами. Ми сильні тільки коли разом. Стань другом ДШВ і підтримай наших героїв щомісячним донатом через платформу, – зазначив Зборовський.

Автоматичні щомісячні донати – зручна функція для тих, хто хоче допомагати нашим захисникам на регулярній основі. Можна вибрати навіть конкретний підрозділ, якому буде спрямована сума.

Особливо активні учасники проєкту отримають подарунки – за постійний щомісячний донат від 500 грн ви отримуєте мерч ДШВ, а від 100 грн – цифрові нагороди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, нещодавно Соломія Вітвіцька стала другом ДШВ. Вона вважає, що разом ми здатні на багато що, і нам потрібно наближати перемогу своїми зусиллями.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-04 16:44:43