Україна і світ

Гарріс, під час передвиборчої гонки, використовує радикально інший підхід, ніж Гілларі Клінтон

Фото: Getty Images

Віцепрезидентка Камала Гарріс дотримується суттєво іншого підходу, ніж її колега-кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон на останньому етапі президентської кампанії.

Про це повідомляє американська газета The Hill.

Гарріс використовує радикально інший підхід, ніж Гілларі Клінтон

Гарріс не прагне розбити скляну стелю чи увійти в історію, як це зробила Клінтон, хоча вона була б першою жінкою, обраною на найвищу посаду в країні.

Вона також зосереджена на Середньому Заході, включаючи Вісконсин, штат, який Клінтон шкодує, що не відвідала в останні дні кампанії. У підсумку Клінтон втратила штат Мічиган і Пенсільванію, що приголомшило демократів на той час.

Інша відмінність – Гарріс не використовує негативну рекламу, яку Клінтон використовувала в останні кілька тижнів своєї кампанії.

– Можливо, це частково зроблено для того, щоб представити себе ширшій аудиторії, оскільки Гарріс не так добре відома публіці, як Клінтон, коли вона балотувалася на пост президента в 2016 році. Гарріс, на відміну від Клінтон, також має коротше вікно, щоб схилити виборців, замінивши президента Байдена наприкінці липня, – пише видання.

Стратег від Демократичної партії Стів Шейл сказав, що контрастна реклама Гарріс є “розумною”, коли до дня виборів залишився приблизно місяць. 

Результати попередніх виборів для Клінтон у 2016 році

У 2016 році Хіларі Клінтон висувалася на посаду президента США.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Гілларі Клінтон стала першою жінкою-кандидатом, висунутою на посаду президента великою політичною партією. Незважаючи на здобуття більшої кількості голосів на всенародних виборах, Клінтон програла за кількістю виборників супернику від Республіканської партії Дональду Трампу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-04 20:05:28