Україна і світ

Розстріл 16 українських воїнів на Покровському напрямку: загинули бійці двох підрозділів ЗСУ

Фото: Генштаб ЗСУ

Унаслідок розстрілу російськими окупантами 16 українських військовополонених на Покровському напрямку загинули бійці двох підрозділів ЗСУ.

Про це заявив начальник Департаменту війни Офісу генерального прокурора Юрій Бєлоусов в ефірі телемарафону Єдині новини.

Розстріл 16 українських воїнів на Покровському напрямку – які бійці загинули

– Нам відомо, що могли загинути бійці двох підрозділів Збройних сил України. Ми знаємо номери цих підрозділів. Ми попередньо встановили дані бійців. Але ми перевіряємо цю інформацію з поваги до їхніх рідних, щоб не помилитися в прізвищах, – заявив Юрій Бєлоусов.

Начальник Департаменту війни Офісу генпрокурора зазначив, що в слідства наявна інформація про те, де саме відбувся розстріл українських військовополонених.

За його словами, стало відомо, який саме підрозділ російської армії може бути причетним до розстрілу українських воїнів.

1 жовтня стало відомо про те, що російські окупанти розстріляли 16 українських військовополонених на Покровському напрямку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляли Telegram-канали, які поширили відповідний відеозапис, це нібито сталося в районі сіл Миколаївка і Сухий Яр Донецької області.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-04 16:27:33