Україна і світ

Стали спати спина до спини: MamaRika розплакалася, говорячи про кризу з чоловіком


Співачка MamaRika поділилася, що криза в стосунках, яка поставила під загрозу її шлюб із гумористом Сергієм Середою, досі триває.

Пара продовжує працювати над подоланням складнощів, які поглибила спочатку пандемія Covid-19, а потім повномасштабна війна.

MamaRika про тривалу кризу в стосунках

Відповідаючи на питання про те, що стало переламним моментом, співачка розплакалася, бо поринула в спогади.

– Мені навіть важко про це говорити, бо я не розумію, коли, в який момент ми стали спати спина до спини. Я не знаю, чому це відбувається так різко, – зізналася MamaRika.

Вона додала, що мала дуже важку вагітність, яка припала на період пандемії та загрожувала викиднем. Коли сину виповнилося пів року, і він був на грудному вигодовуванні, Росія почала закидувати Україну ракетами. Все це вкупі сильно вплинуло на ментальний стан.

– Ти переходиш якісь межі, яких раніше дотримувався. Твій психічний стан є якимось неконтрольованим, ти постійно нервовий. Ти відкриваєш очі, і вже на негативі. Це той стан, коли ти ще з ліжка не встав, а тебе вже все бісить, а в тебе маленька дитина, – пригадала MamaRika.

Співачка зазначила, що у стосунках дуже хотіла б повернути перші відчуття близькості одне до одного. Разом з тим вона боїться, що цього вже може не статися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вперше про кризу в шлюбі MamaRika заговорила навесні цього року, коли випустила трек Хтось йде.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-25 09:14:20