Львівський портал

Раптово помер волонтер Мирон Тиховський

Раптово не стало координатора волотерів Благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» Мирона Тиховського, який долучився до команди Фонду із перших днів повномасштабного вторгнення, повідомляє Львівський портал.

Як повідомили у БФ «Гуманітарні ініціативи», Мирон Тиховський помер раптово у понеділок, 23 вересня, на 58 році життя.

«Колеги, партнери, друзі, з великим смутком та душевним болем повідомляємо, що 23-го вересня раптово обірвалося життя нашого друга і колеги – Мирона Тиховського – правдивого українця, доброчесного професіонала, люблячого чоловіка, чуйного батька, щирого товариша, Волонтера із великої букви. З перших днів війни Мирон свідомо і з неймовірною енергією віддався безкорисному і добровільному служінню волонтерській справі для Перемоги України. Його непоказна жертовна і самовіданна праця воістину стала для усіх в Благодійному фонді «Гуманітарні ініціативи» зразком волонтерства. Він надихав нас своєю невтомністю, скрупульозністю та перфекційністю», – йдеться у повідомили у Фонді.

За час роботи у Фонді Мирон Тиховський провів успішну доставку понад тисячі цільових гуманітарних вантажів Фонду до 250 підрозділів ЗСУ, Нацгвардії, прикордонних військ, поліції, СБУ та ТРО, 87 медзакладів, півсотні громад та тисяч багатодітних родин.

«Родина, близькі, друзі, усі ми втратили чудову людину, гідну особистість та Громадянина.», – йдеться у повідомленні команди Благодійного фонду.

Висловлюємо співчуття матері, дружині та донці покійного.

Похорон відбудеться у середу, 25 вересня, в Самборі о 13.00 год.

Довідка. Мирон Тиховський родом зі села Роздільне Самбірського району Львівської області,. Випускник Львівського національного університету імені Івана Франка. Раніше працював прокурором. Із 2009 року обіймав посаду прокурора Залізничного району Львова, а з вересня 2014-го – заступника прокурора Львівщини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-25 11:27:59