Україна і світ

Нові можливості за допомогою хмарних сервісів


Сучасні підприємства дедалі частіше вибирають для себе хмарні сервіси та використання штучного інтелекту. Це відкриває нові перспективи для бізнесу, адже функціонал таких сервісів дозволяє виконувати певні операції більш швидко та якісно. Тобто робота буде ефективнішою. А SoftwareOne допоможе в опануванні нових корисних технологій.

Що дають хмари

Перш ніж звернутися по консультації до представників компанії, варто дізнатися, які взагалі можливості у хмар. Інноваційне рішення дозволяє:

  • перехід на віддалений режим роботи будь-кого із членів команди — це може бути як звичайний бухгалтер, так і керівник, усі процеси є можливість виконувати дистанційно;
  • розробка нових продуктів за допомогою сотень корисних інструментів — це дозволяє суттєво підвищити продуктивність роботи;
  • розміщення застосунків, які будуть доступними цілодобово, — програмне забезпечення працює без вихідних та перерв;
  • мінімізація витрат на утримання ІТ-штату — для підтримки роботи хмарного сервісу потрібні всього 1–2 спеціалісти.

Тобто керівник компанії, який дивиться в майбутнє та зосереджений на перспективах, першим зацікавлений у такій зміні.

Зважаючи на всі зазначені переваги, хмарні сервіси стають незамінним інструментом для бізнесів, які прагнуть залишатися конкурентоспроможними та швидко адаптуватися до змін на ринку. Перехід до хмарних технологій дозволяє компаніям впроваджувати передові рішення без значних початкових інвестицій, що відкриває шлях до швидшого розвитку та зростання.

Переваги хмар у порівнянні з локальною інфраструктурою

Дехто продовжує сумніватися, вважаючи локальну інфраструктуру більш надійною. Проте навіть мегакорпорації користуються хмарами. Це пояснюється численними перевагами таких сервісів. Серед них:

  • економія на кожному кроці — покупка, ремонт, оновлення, охолодження, розміщення, альтернативне живлення обладнання;
  • стабільний доступ 24/7 із будь-якої точки планети, де є інтернет;
  • незалежність від операційної системи — доступ до роботи здійснюється зі смартфона, ноутбука, планшета;
  • можливість додаткових ресурсів — для прискорення обчислень завжди можна додати потужності.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Одна з найголовніших особливостей та переваг — безпека. Щорічно постачальники послуг вкладають у це мільярди. Водночас із тим локальна інфраструктура часто захищена неналежним чином. Отже, від переходу у хмару виграють усі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 13:00:05