Україна і світ

Лео стояв на колінах: Кейт Вінслет розкрила новий факт про зйомки Титаніка


Актриса Кейт Вінслет розкрила цікавий факт про сцену з дверима в Титаніку. Зворушливий момент з картини не дає спокою багатьом глядачам, і зірка розкрила нову деталь.

Вінслет розкрила новий факт про зйомки Титаніка

Багато хто пам’ятає момент із дверима в Титаніку, на яких змогла поміститися тільки Роуз, залишивши Джека Доусона в крижаній воді. Як виявилося, на зніманнях Леонардо Ді Капріо, який грав Джека, стояв по коліна у воді.

Вода не була такою глибокою, як могло здатися на екрані, Кейт додала, що під час зйомок їй було дуже зручно залишати місце басейн, щоб сходити до вбиральні.

-Я регулярно запитувала про те, чи можу я сходити до вбиральні. Після цього я встаю, злізаю з дверей, йду до краю бака, і мені буквально доводиться перекидати ногу, забиратися наверх, підходити і знову сідати на двері. Це жахливо, – зазначила Вінслет.

Ді Капріо під час знімання було теж не легко.

– Вода була висотою по пояс. Лео, боюся сказати, стояв на колінах. Я взагалі не повинна говорити, Джиммі Кемерон мені подзвонить, – пожартувала Вінслет, згадуючи режисера картини.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Вінслет розповіла про зворушливий момент із Титаніка. Як виявилося, зірці доводилося робити макіяж не тільки собі, а й Леонардо. Це відбувалося під час зворушливої сцени з дверима і Джеком, який потонув.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 15:20:54