Україна і світ

Поважна місія: Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в США


Українська співачка Аліна Гросу стала постійною офіційною представницею української культури в Нью-Йорку. Артистку вже запрошено на кілька дипломатичних заходів, де вона виконуватиме українські пісні та представлятиме українську культуру.

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду

Про те, що Гросу представлятиме Україну, повідомила голова з дипломатичних відносин між Америкою та іншими країнами ООН під час концерту українки у Нью-Йорку. Аліна зазначила, що для неї це честь.

– Працюю і надалі заради того, щоб гідно представити Україну у світі. Радію, що отримала таку поважну місію саме після презентації мого нового україномовного альбому на концерті в Америці. Мені приємно, що відзначили мою роботу саме у такий спосіб, – прокоментувала подію співачка.

Вона вже завітала на звану вечерю до мера Нью-Йорку, до якої долучилося чимало посадовців. Там йшлося про допомогу українським дітям та підтримку нашої культури.

Аліна Гросу разом зі співачкою Іриною Білик влаштували благодійний тур по США до Дня Незалежності України та зустрілася із захисниками, що прибули до Америки для протезування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше співачка розповіла  Фактам ICTV.Life, чи планує вона повертатися до України.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-23 16:15:33